Paleteducatie login:

Om dit probleem te verhelpen dient u opnieuw een wachtwoordlink aan te vragen. Via de volgende link kunt u een opnieuw een wachtwoordlink aanvragen: https://login.paleteducatie.nl/password/reset
Wanneer u de juiste gegevens heeft ingevuld zult u een mail ontvangen met daarin een nieuwe link om uw wachtwoord in te stellen.

Basispoort login:

Bent u uw wachtwoord voor Basispoort vergeten? Deze kunt u via onderstaande link opnieuw instellen: https://www.basispoort.nl/login/leerkracht/#wachtwoordVergeten